History

Tactic Carp is een hengelsportmerk ontstaan in Nederland vanuit de passie voor het karpervissen. Met de ervaring en kennis van het karpervissen sinds de jaren 80 zijn wij nu innovatieve en passende producten op de markt gaan brengen. De uitgangspunten voor Tactic Carp zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het merk krijgt steeds meer bekendheid, niet alleen binnen Nederland maar ook daarbuiten.

Tactic Carp is met een compleet team voortdurend bezig met het ontwikkelen en testen van producten. Tactic Carp zal stap voor stap met een breder assortiment komen, van kwaliteitskleding tot aan een ruim assortiment end-tackle. In de kleding zijn wij uniek met het door ons ontwikkelde Drill-Bag, dat is een handige pouch op de meeste Tactic Carp jassen waarin simpel het uiteinde van de hengel kan worden gestoken voor een lange drill of tijdens het scheppen van de vis. Onlangs is onafhankelijk door het visblad het Softshell pak getest. De parka jas en de bijpassende broek scoorden een 9 en daar zijn wij uiteraard erg trots op. Wij trachten om de prijs-kwaliteitsverhouding goed over te brengen, zodat u een goed product koopt tegen een redelijke prijs.

Binnenkort hebben wij ook een aas range, waar we trots op zijn. Het voer bestaat uit Freezer baits, ready made baits en diversen Soaks. Bij de ontwikkeling hiervan waren de belangrijkste uitgangspunten kwaliteit en op natuurlijke basis gemaakte boilies. Belangrijk is dat het voer geen schade aan de vissen of het milieu doet en dat het aas de juiste voedingsstoffen bevat zodat het ook voor lange sessies en een vaste stek gebruikt kan worden. Als het aas goede voedingsstoffen bevat en makkelijk te verteren is zal dit blijken uit goede vangstresultaten.

U bent van harte welkom bij een van onze dealers om daar een kennis te maken met een van onze producten. Het dealerprogramma wordt constant uitgebreid. Bij contact kunt u kijken voor een dealer bij u in de omgeving.

Veel visplezier en ontspanning,
Team TC